Rutes en BTT

Si estàs pensant en fer rutes en bicicleta de montanya, aquest és l'entorn adequat.

bici3

Rutes en BTT

El Lluçanès és un lloc excel·lent per a tota mena de rutes. A Prats hi ha un centre de BTT on, a part de llogar bicicletes, s’informa de vuit rutes senyalitzades de dificultat diversa. Per la comarca hi passen tres importants senders de Gran Recorregut (GR-1, GR-3 i GR-4) i n’hi ha tres de Petit Recorregut: el PR C-44, als voltants de Prats, el PR C-46, que segueix la riera del Sorreigs i el PR-50 o de Puigcercós.

També es pot fer una ruta de la transhumància, un itinerari de natura per la Gavarresa o provar el circuit fix d’Orientació de Prats.

burricleta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I com a novetat el Lluçanès incorpora la Burricleta, bicicleta rural elèctrica. La Burricleta és un ecoturisme de qualitat, basat en la sostenibilitat i preservació i l’aparició del medi natural i cultural del nostra entorn, així com la dinamització de les poblacions locals. Burricleta democratitza l’us de la bicilceta per tot tipus de persones: homes, dones, gent gran, joves i nens, en família, en grup o en parella, i en qualsevol moment de l’any, sense cap altre condició només saber anar amb bicicleta.

Podeu consultar la següent pàgina web, per a més informació     pequena-casilla-marcada_318-25326

 


 

Sant Agustí de Lluçanès
15°
plugim suau
humidity: 91%
wind: 2m/s S
H 21 • L 14
14°
Fri
15°
Sat
13°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
Weather from OpenWeatherMap